Mūsų įmonė užsiima automobilių supirkimu visoje Lietuvoje. Automobilių supirkimas geriausiomis kainomis.

Julius +37060983085 | +37064800554 

Suderinus laiką atvažiuojame bet kur Lietuvoje.
Ieškote kam parduoti automobili? Mes superkame įvairias transporto priemones.
Konsultuojame nemokamai.
Atsibodo Jūsų turimas automobilis? Pristigote pinigų? Tiesiog susisiekite su mumis nurodytais kontaktais arba užpildykite užklausos formą.
Galite siūlyti visų tipų transporto priemones: lengvuosius automobilius, mikroautobusus, motociklus bei kitą techniką nepriklausomai nuo pagaminimo metų. Superkame visus automobilius nepriklausomai nuo jų būklės. Automobiliai gali būti nevažiuojantys, su defektais, daužti, skirti ardymui, be techninės apžiūros. Jūsų patogumui atvykstame į sutartą vietą.
Be automobilių supirkimo taip pat teikiame automobilių dokumentų sutvarkymo paslaugas. Mums svarbiausia patenkintas klientas, todėl šioje srityje visuomet siekiame tarpusavio supratimo ir bendradarbiavimo, kad kiekvienas sprendimas būtų priimtas palankiausiai. Sąlygos, kurias Jums siūlome: supirksime bet kokį automobilį (tvarkingą, su defektais, daužtą ir t.t.) visą parą, atvyksime į vietą, sutvarkysime reikalingus dokumentus ir atsiskaitysime grynais iškart vietoje arba pavedimu į Jūsų nurodytą sąskaitą.
Profesionalus ir operatyvus senų, naudotų ir naujų automobilių supirkimas visoje Lietuvoje. Superkame automobilius pačiomis palankiausiomis kainomis, todėl kreipdamiesi į mus, sulauksite Jūsų lūkesčius atitinkančio pasiūlymo!
Dirbame greitai, sklandžiai ir profesionaliai, todėl neverčiame savo klientų laukti ir atsakymą pateikiame akimirksniu.
Nuo šiol galite pamiršti apie ilgas ir varginančias savo transporto priemonės pardavimo procedūras.
Taupome klientų laiką, todėl patys atvykstame į nurodytą vietą ir pasirūpiname automobilio transportavimu. Taip pat sutvarkome visus reikiamus dokumentus ir atsiskaitome sandorio sudarymo vietoje. Belieka su mumis susisiekti ir pasiūlyti savo transporto priemonę. Dar tą pačią akimirką pateiksime Jums atsakymą, todėl galėsite išvengti laiko gaišaties ir bet kokių įprastai kylančių rūpesčių.
Jeigu nebeturite laiko ir kantrybės užsiimti automobilio remontais – parduokite jį mums – sumokėsime deramą kainą už Jūsų mašiną.
Neskubėkite parduoti negavę mūsų pasiūlymo!
Drąsiai teiraukitės ir po darbo valandų.